Neked is jár az inspiráló otthon és élet…

Rólam

Szia! Lajos-Berla Orsi vagyok. Teológus, lakberendező, társ, anya. Arra tettem fel az életem, hogy másoknak segítsek harmóniában élni Istennel, önmagukkal, és a számukra legfontosabb emberekkel… egy olyan otthonban, ami segít megünnepelni azokat az értékeket, amiket majd hagyatékként a gyermekeink szívébe is bele szeretnénk írni.

Hosszú várakozás után 2015. január 3-án megszületett a csodababánk… majd néhány hónap múlva bekopogtatott az ajtónkon a csoda-kistestvére,  aki 2015. december 18-án jött világra. Meddőnek nyilvánított nőből hirtelen két gyermekes anyuka lettem. Az ízléses, rendezett, ékszerdobozka otthonomba megérkezett két igazgyöngy, és közben valahogy eltűnt az ékszerdoboz. 🙂 Teljesen másképp alakult az anyaságom kezdete, mint azt elképzeltem. Olyan mélységeket és magasságokat éltem meg (már eddig is), amikről nem gondoltam volna, hogy valaha megtapasztalom. Még szakemberként is rengeteget tanultam a család barát otthon mibenlétéről.

 A saját kihívásaim, küzdelmeim, tapasztalataim és győzelmeim végül arra vezettek, hogy indítsak egy blogot. Bízom benne, hogy amit itt találsz, bátorít és inspirál téged is… tanuljunk meg együtt szépen élni.

Szívesen kérnél tanácsot valamiben? Írj bátran! Minden levelet elolvasok.

Szeretettel,

Orsi