Neked is jár az inspiráló otthon és élet…

Rólam

Örülök, hogy itt vagy!


Lajos-Berla Orsolya vagyok, lakberendező. Arra tettem fel az életem, hogy másoknak segítsek harmóniában élni önmagukkal és a számukra legfontosabb emberekkel… egy olyan környezetben, ami kiemeli azokat az értékeket, amelyek fontosak nekünk.

Az éppen aktuális trendek hajszolása helyett sokkal fontosabb olyan időtálló dizájnt kialakítani, amely praktikus, egyedi és rólad szól.

Hiszem, hogy mindenkit megillet egy olyan otthon, amelyben jól érzi magát, ezért a teljes körű lakberendezési szolgáltatás mellett lehetőséged van csak tanácsot kérni is, vagy felkérni engem egy-két napra, hogy segítsek új életet vinni otthonod elfáradt részeibe.

Az privát lakásokon túl nagyon szívesen tervezek közösségi tereket is, amelyek a saját otthonunk és a munkahelyünk mellett az a bizonyos „harmadik hely” az életünkben, ahol szívesen időzünk, és ahová előszeretettel szervezzük a baráti találkozóinkat.

Minden mentőakció egy telefonhívással kezdődik. Foglalj időpontot a +36 (20) 770-5980-as számon, vagy írj nekem az orsi (kukac) orsiszerint.hu címre!

Addig is, sok-sok inspirációt találhatsz a blogbejegyzéseket és fényképeket böngészve.

Szeretettel,

Orsi