Neked is jár az inspiráló otthon és élet…

E-Design szolgáltatás

Kinek ajánlom

Az E-Design szolgáltatás egy gyors és megfizethető megoldás mindazok számára, akik szeretnék lakberendező segítségét kérni az otthonuk megújításához, de nem bánják, ha a munka egy részét maguknak kell elvégezni.

Ajánlom neked ezt a szolgáltatást, ha:

  • semmi ötleted nincs arra nézve, hogy hogyan rendezd be a szobádat
  • túl sok ötleted van, és úgy érzed, elveszel közöttük
  • meguntad a szobád, és szeretnéd egy kicsit felfrissíteni
  • az otthonodban körülnézve azt gondolod: „Jó, jó, csak hiányzik belőle valami.”

Hogyan működik

Néhány egyszerű lépéssel máris a tiéd lehet a személyedre szabott berendezési terv

  1. Válaszd ki a neked szimpatikus csomagot, és vedd fel velem a kapcsolatot
  2. Amint E-Design ügyfelemmé válsz, küldök neked egy kis házi feladatot (kérdőív, szoba méretei, inspirációid, stb.) Amint ezt visszaküldöd nekem, egyeztethetünk Zoomon vagy telefonon az igényeidről, egy Neked is megfelelő időpontban
  3. Ezután munkához látok, hogy megtervezzem azt a gyönyörű és funkcionális összeállítást, ami a leginkább összhangban van az igényeiddel, ízléseddel és pénztárcáddal.
  4. Egy második Zoom egyeztetés után (bemutatom a személyre szabott terveidet és elmondom a javaslataimat) elküldöm neked a teljes csomagot PDF-ben
  5. Ismét te jössz: Szerezd be az általam javasolt termékeket és élvezd az új szobádat!

Válassz csomagot

Alap csomagExtra csomagPrémium csomag
49.000 Ft/helyiség89.000 Ft/helyiség129.000 Ft/helyiség
Kérdőív és iránymutató a felméréshez, majd fél óra konzultáció Zoomon vagy telefonon
  E-dekorációs alap csomag, amely tartalmaz (A Zoom egyeztetést követő kb. 3 héten belül):
  egy méretarányos bútorelrendezési tervet egy hangulati montázst (ez tartalmazza az általam javasolt fontosabb bútorok, textilek, világítás és kiegészítők képét) egy színtervet Tételes bevásárló listát a költségvetésedhez igazítva
  Fél órás Zoom megbeszélés, az elkészült terv bemutatása, finomhangolás
  Minden elkészült anyag PDF formátumú átadása
Az Alap csomaghoz képest tartalmaz: Egy további méretarányos alaprajzi elrendezést Egy további hangulati montázst Egy további színtervet  Az Extra csomag tartalmán felül tartalmaz: 3D-s renderelt képet a két különböző elrendezési és színváltozat alapján (Vagyis egy A és egy B változatot)
ÉrdekelÉrdekelÉrdekel

Ha nehezen tudod a hangulati montázs alapján elképzelni a szobádat, akkor 30.000 Ft-ért van lehetőséged 3D-s renderelt képet vásárolni az alap csomagodhoz is.

Figyelem, fontos tudnivalók!

Az E-Design szolgáltatást csak már meglévő terek esetében lehet igénybe venni. Új építésű ház berendezésének tervezéséhez, vagy alaprajzi módosítást követelő felújításhoz továbbra is a hagyományos tervezői szolgáltatások vehetők igénybe.

Az elkészült tervek a megbízó által megadott méretek alapján készülnek. Amennyiben a kapott méretek hibásak, az ebből adódó következményekért a lakberendezőt felelősség nem terheli!

E szolgáltatás keretén belül csak kereskedelmi forgalomban kapható termékeket ajánlok. Méretre készített bútorok vagy álmennyezet terveztetéséhez és legyártatásához ez a szolgáltatás nem vehető igénybe.

Előfordulhat, hogy az általam javasolt termék már nem, vagy nem annyiért lesz forgalomban, mire a megrendelő megvásárolná. Az ilyen eltérésekért a lakberendezőt felelősség nem terheli. A PDF csomagban leírom, hogy mire érdemes figyelni cseredarab választásánál.

A képernyőn látható színek eltérhetek a valóságtól. A szín- és szövetmintákat az otthoni környezet színei is befolyásolhatják, ezért azokat érdemes a helyszínen ellenőrizni, tesztelni.

A tervben szemléltetésként felhasznált bútorok, kiegészítők a valóságban eltérőek lehetnek.

Az ajánlatban szereplő bútorokról és kiegészítőkről nem minden esetben érhető el számítógépes modell, ez esetben a 3D-s szemléltetésben méret és stílusazonos modellel kerül helyettesítésre.

Az E-Design csomagokban feltüntetett árak csak a tervezési díjat tartalmazzák. A bútorok beszerzési költsége ezen felül fogja a költségvetést terhelni.